Powderbrows / Ombre brows

PERMANENTE MAKE UP WENKBRAUWEN.

POWDER BROWS / OMBRE BROWS

Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanente powderbrow. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Powderbrow is een Ombré techniek. Met Ombré techniek is de aanzet van de wenkbrauwen iets lichter. De uiteinde van de wenkbrauwen worden donkerder.

Zo zie je een mooie overloop van kleuren in de wenkbrauwen. Dit geeft een heel mooi en natuurlijk effect. Daarnaast kan je er ook voor kiezen voor een strakke lijn aan de onderzijde van de wenkbrauwen. Zo zijn je powderbrows echt on fleek!

Powderbrow techniek is geschikt voor elk huidtype

 

Wat moet je weten over Permanente Make-Up:

 

Er bestaan zoveel verschillende technieken voor permanente make-up aan te brengen, je hebt zeker al gehoord van Microblading, powderbrow, ombrébrow, schaduw techniek, hairstrokes, ombre lips, sugar lips, full lips, eyeliner met of zonder wing, scalppigmentatie…..

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien of te creëren.

Eigenlijk alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan door permanente make-up  voor een periode van 1,5 tot 2 jaar in de huid worden aangebracht

Permanente Make up is uiteraard ook  geschikt voor Alopecia-patiënten. Alopecia Areata is een huidziekte die haaruitval veroorzaakt. Als groot onderdeel van je uiterlijk is het voor zowel mannen als vrouwen een harde confrontatie als ze hun haar verliezen. Alopecia uit zich o.a. in verlies van wenkbrauwen en wimpers.

Permanente Make-up kan als oplossing worden gebruikt om de kale plekken te behandelen bij haaruitval “Scalppigmentatie” en natuurlijk de wenkbrauwen waarbij we dan meestal voor de keuze gaan zoals ”Microblading” waardoor zowel mannen als vrouwen zich zekerder gaan voelen.

 

De behandeling:

 

Zorg dat je voor de behandeling goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten.

Neem minstens 24 uur voor de behandeling geen aspirine of ibuprofen.

Kom liefst opgemaakt zoals u gewoonlijk doet, het helpt bij het inschatten van uw persoonlijkheid en wensen. Uiteraard is het geen verplichting.

Je krijgt bij ons voor je behandeling een vragenlijst met ongeveer volgende vragen:

Hebt u reeds permanente make-up gehad? Uw medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie, diabetisch, astma, oedeem, kelloïdvorming, huidziektes, herpes….

Wij brengen geen permanente make-up aan:

  • Als je zwanger bent.
  • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
  • Op een oud litteken dat minder dan een 6 maand oud is.
  • Op een plek waar minder dan drie maanden geleden tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet is genezen.

Heb je één van onderstaande aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica dan raden we je toch af om permanente make-up aan te brengen. Wil je toch pmu overleg dan eerst met je arts.

  • Diabeten
  • Hemofilie
  • Chronische huidziekte
  • Immuunstoornis
  • Hart of vaatziekte.

Wij als artiest nemen de tijd voor je en streven naar perfectie!

Zorg dat je genoeg tijd vrijmaakt in je agenda en niet op hete kolen zit ivm tijd.

Wij starten niet met de behandeling tot je 100% tevreden bent met de voortekening!

Vertrouw op uw permanent make up specialiste!

 

De nabehandeling:

U krijgt van ons een lijst mee met de nodige uitleg over de nazorg van de permanente make-up.

Lees deze aandachtig en volg ze zo goed mogelijk op!

Als je alle nazorg goed uitvoert zal de permanente make-up mooi genezen en krijgt u het beste resultaat:

-Het is belangrijk dat je regelmatig de pigmentatie met een geadviseerd zalfje insmeert met behulp van een wattenstaafje.

– Zorg ervoor dat het niet uitdroogt, dit veroorzaakt korstvorming en zal de kwaliteit van uw pigmentatie beïnvloeden .

– Geen sauna of stoombad nemen.

– Geen zonnebank of intensief zonnen

– Niet met water aan de pigmentatie komen.

– Geen make up op de behandelde zone brengen.

– Niet wrijven of krabben.

 

 

 

DE MEEST GESTELDE VRAGEN

 

Doet het pijn?

Nee. Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij onze verdovingscrème zult u amper iets voelen en word de pijn tot een minimum beperkt.

 

Voor wie is de permanente make-up?

Voor bijna iedereen. Bij dunne of bijna geen haartjes op de wenkbrauwlijn, voor wie een meer uitgesproken vorm wil, voor wie asymmetrische wenkbrauwen heeft, bij volledig verlies van de wenkbrauwhaartjes. (bvb alopecia, na chemotherapie …)voor wie een volledig nieuwe vorm wil, kleurloze lippen, tranende ogen, wie moeilijkheden heeft met het aanbrengen van een eyeliner. Ook mensen die moeilijk kunnen zien of die een bril dragen. Mensen die veel sporten, mensen die ooit Permanente Make up heb laten plaatsen en deze terug willen bijwerken. Wie allergisch is voor de traditionele make up! Permanente make up wordt steeds vaker aangeraden door oogartsen, dit voor het uitsluiten van irritaties en oogontstekingen ten gevolge van traditionele make up.

 

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

De permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dat komt door de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en de invloed van Uv-licht. Over het algemeen blijft het twee tot vier jaar zitten en is verschillend van persoon tot persoon. 

 

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Neen, de eerste week zal de pigmentatie merkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van ongeveer 2 tot 3 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn de kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

 

Uit hoeveel keer bestaat een behandeling?

Het zetten van wenkbrauwen, lippen en eyeliner bestaat, afhankelijk van de persoon, uit 1 of 2 behandelingen (steeds in de prijs inbegrepen tenzij bij promoties). Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 week ongeveer 30-40% van zijn kleur hebben verloren, daarom kan het belangrijk zijn dat u een 2e keer langs komt voor de nabehandeling (na 4 weken).

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 2 uur tot 2 1/2 uur.

 

Ik moet bloedverdunners nemen , is het plaatsen van permanente make up een probleem? 

Hoe dunner het bloed , hoe meer kans u hebt op lichte bloeding tijdens de behandeling . Het kan als gevolg hebben dat een deel van het ingebrachte pigment er weer uitbloedt. Indien u om medische redenen dagelijks bloedverdunners dient te nemen, kan u best eens informeren bij uw arts of u er een dag mee mag stoppen.

 

Is permanente make-up veilig?

Ja! Wij werken uitsluitend volgens de hygiënische normen opgelegd door Fod Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu: Hygiënische normen Permanente make up opgelegd door Fod Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

 

Is permanente make-up hetzelfde als tatoeëren?

Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend.

 

DE PRIJZEN:

Eyeliner onder €160
Eyeliner boven €190
Eyeliner boven met wing of dik €240
Eyeliner boven en onder €300
Eyeliner boven en onder dik of met wing €350
Wenkbrauwen hairstrokes (Microblading) €320
Wenkbrauwen powder brows €350
Full lips (volledig inkleuren) €450
Scalp pigmentatie vanaf/per zone €350
Pmu removal / verwijderen oude pmu €150
Jaarlijkse touch-up Aan 50%

 

 Contact:

Er staat zoveel mogelijk informatie over PMU op deze website. Mocht je vragen hebben of wil je contact opnemen kan dat via telefoon, WhatsApp, instagram of email.

NEEM CONTACT OP