Hyaluron Pen Opleiding

Spread the love

TRAINING VOOR DE HYALURON PEN (FILLER ZONDER NAALD)

 

Heb je interesse in huidverzorging? Dan heb je mogelijk al eens gehoord van hyaluron. Dit ingrediënt wordt veel toegepast in crèmes om tekenen van het ouder worden te verminderen, zoals een slappe huid en fijne lijntjes. Je kunt hyaluron echter op een veel effectievere manier inzetten, namelijk door te werken met een hyaluron pen. Dit is een pen waarmee je onder druk hyaluron kunt aanbrengen in de huid. Deze methode is effectief en veilig. Bij Cosmo MD leer je alles over deze hyaluron pen training.

 

Bij Cosmo md kun je alle opleidingen volgen zoals hyaluron pen, carbon laser peeling, medische pedicure.

 

 

WAT IS EEN HYALURONPEN BEHANDELING?

 

Hyaluronpen is een techniek waarmee onder druk hyaluronzuur (hyaluron) in de huid kan worden gebracht. Dit vindt plaats door middel van de speciaal ontworpen hyaluron pen, welke door zijn speciaal ontworpen ampul met micro-openingen, ultrafijne stroom aan vloeistof genereert, die door de huid kan dringen. Het wordt als niet-invasief beschouwd omdat het er geen gebruik wordt gemaakt van naalden.

 

De hyaluron pen werkt als een filler, maar dan zonder naald.

 

HYALURON PEN ( FILLER ZONDER NAALD)

 

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

 

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

 

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen wordt de huid weer strakker en de lippen voller.

 

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaats waar we het hyaluron inbrengen met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

 

Er wordt alleen gewerkt met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

 

In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling
Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
Gegarandeerd veilige behandeling

VOORDELEN HYALURON PEN

 

Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de hyaluron pen omzeil je dit probleem en zul je meer klanten kunnen overtuigen van de voordelen van de hyaluron pen. In plaats van met een naald wordt onder druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Je kunt met de hyaluron pen o.a. de lippen meer volume geven, de neuslippenplooi verminderen, de wangen opfrissen en contourverbetering van het gezicht bereiken.

 

Naaldvrije injectiesystemen worden voornamelijk gebruikt in de geneeskunde en farmacie. Vanwege al zijn voordelen was het gewoon een kwestie van tijd wanneer dit naaldvrije systeem toegepast zou worden voor cosmetische behandelingen.

 

Met deze techniek kunnen drie soorten behandelingen worden uitgevoerd: het gladmaken van de nasolabiale plooien, het gladmaken van marionet lijnen en de vergroting van het lipvolume.

Wil jij leren hoe jij je klanten kunt voorzien van jeugdige uitstraling? Volg dan de opleiding Hyaluron Pen bij Cosmo MD_beautyschool

 

WAT IS HYALURON?

 

Hyaluron ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in ons lichaam, onder andere in de huid. Hier speelt het een belangrijke rol in de wondgenezing, maar het heeft ook de unieke eigenschap dat het tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Daarom mogen we dit stofje een kanjer in hydratatie noemen. Het helpt de huid om haar volume en veerkracht te behouden. Bij het ouder worden verminderd de aanmaak van hyaluronzuur en het wordt eveneens sneller afgebroken door ons lichaam. Dit leidt tot een slappere huid en rimpels.

 

Met de hyaluron pen kan dit worden gecompenseerd en kan de huid fris en veerkrachtig worden gehouden

 

INHOUD OPLEIDING HYALURON PEN

In deze opleiding hyaluron leer je wat hyaluron is en wat de diverse functies en eigenschappen ervan zijn. We gaan in op de soorten hyaluron, de toepassingen van de hyaluron pen en de werking van de pen. Je maakt kennis met de benodigde producten en materialen voor professionele behandelingen met de hyaluron pen. Uiteraard word je ook ingelicht over de contra-indicaties.

 

Na een demonstratie van een behandeling leer je om zelf hyaluron behandelingen uit te voeren onder de begeleiding van een expert op dit gebied.
Je wordt perfect voorbereid op de praktijk met onder meer advies over de intake van je klanten, nazorginstructies en prijzen.

 

KOSTEN

 

Nu in promo opleiding kost € 350,-  250(excl. BTW). Met KMOP 175 (excl.BTW)

 

Dit is exclusief het startpakket.

startpakket dan bedraagt deze 400€ excl BTW

 

Inhoud van het startpakket:

 

– Hyaluron pen

 

– 6x fillers

 

– Ampullen

 

 

LIEVER ALLEEN DE TRAINING?

 

Wil je liever alleen een training volgen? Dat kan natuurlijk ook. De kosten zijn dan €800,- (exclusief BTW).

 

DATA EN LOCATIES

 

Volgende les zondag 13/09/2020
10.00u tot 16.00u lunch inbegrepen

Plaats:

 

School COSMO MD, Manenstraat 11 te 8400  Oostende

 

AANMELDEN

Aanmelding voor een training kan door je in te schrijven via volgende link.

INSCHRIJVEN