Basis PMU

Spread the love

Opleiding Permanente Make up basis

 

INSCHRIJVEN

 

Basis PMU

 

Omdat het belang van deze opleiding zeer groot is en om de cursist de maximale aandacht te kunnen schenken, wordt deze opleiding steeds volledig privé gegeven :

Eén trainster, één cursist en model in een afgesloten ruimte. 

 

Programma :

Dag 1 en 2 : theoretische bespreking alle aspecten + workshop

Deze cursusdag:

 • Inzicht krijgen in de samenstelling van de pigmenten en weten in de hoedanigheid een kleur in de huid zou kunnen veranderen (kleurenleer).
 • Volledige bespreking medische vragenlijst om het risico op eventuele complicaties achteraf te vermijden (allergietest).
 • Het verantwoord omspringen met de nodige verdovende preparaten en leren hiermee PIJNLOOS te werken (anesthesie).
 • De perfecte techniek aanleren voor het opspannen van de huid, zodat je precies en veilig kunt werken.
 • Het leren omgaan met de apparatuur en reeds pigmenteren op oefenhuid.
 • Na de 1e en 2de cursusdag raden wij de cursist ten zeerste aan thuis verder te oefenen op oefenhuid.
 • Het perfect tekenen van wenkbrauwen (brow mapping) en lippen of eyeliners (deze basiscursus is gebaseerd op wenkbrauwen en eyeliner of wenkbrauwen en lippen).

 

 

 

Dag 3 : Privé-opleiding wenkbrauw

 

Volledig trainingsdag, welke ook kan gesplitst worden in 2 kortere dagen, waarbij er echt in de praktijk gewerkt wordt. Tevens worden er tijdens deze cursusdag handige praktische tips gegeven met betrekking tot het perfect tekenen (Brow mapping). Uiterst professionele privé-opleiding. Voor deze opleidingsdag zijn modellen vereist (1 voor elk onderdeel).

 

Dag 4 : Privé-opleiding techniek full lips of eyelinertechniek

 

Voor deze cursusdag zijn steeds 2 modellen vereist, die geen ‘herpes-simplex’-koortslip hebben. Het weefsel wijkt sterk af van de rest van de huid. Er kunnen ook complicaties optreden die bij de behandeling van andere delen niet voorkomen. Op deze dag wordt dit uitgebreid besproken en in de praktijk toegepast. Ook hier practische tips voor het perfect tekenen van een lippen of eyeliners. Uiterst professionele privé-opleiding.

 

Dag 5 : Evaluatie + Perfectioning

 

Individuele opleidingsdag 3 maanden na aanvang van de opleiding. Start van de opleiding met vraag en antwoord : alle antwoorden op uw vragen en ervaringen van de eerste 3 maanden. Evaluatie + Perfectioning : 2 modellen naar keuze vb. wenkbrauwen + eyeliner of wenkbrauwen + lippen, waarbij de bestaande technieken geperfectioneerd worden.

 

Certificaat :

 • Indien Cosmo MD vindt dat U voldoet, ontvangt U na opleiding uw ‘Certificaat’.
 • U voldoet niet, dan maken wij meteen in overleg met u een afspraak voor een nieuwe opleidingsdag. De nog bij te sturen technieken worden dan uitvoerig behandeld. De extra opleidingsdag heeft een meerkost van 350€.

 

Garantie :

 • Indien zou blijken na het behalen van uw certificaat, dat U nog bepaalde problemen heeft met het pigmenteren, verzoekt Cosmo Md U terug te komen met een model.
 • Deze service is uiteraard gratis (tot 6 mnd. na de opleiding).
 • Cosmo MD spoort haar cursisten aan contact te nemen voor telefonische support, indien zij vragen hebben bij de bijwerking van de modellen of bij nieuwe klantjes.

 

Cursusdata :

De cursusdata zijn steeds onderling te bepalen, U geeft de data en wij proberen in de mate van het mogelijke ons aan te passen. Neem steeds tijdig contact op en hou rekening met eventuele wachttijden van 6 weken tot 3 maanden tijdens de piekperiodes. Dit omdat het aantal opleidingen bij ons beperkt blijft (privé-opleiding : één trainster, één cursist). De kwaliteit van onze opleiding is onze grootste reclame.

 

Cursusbenodigdheden

Professioneel apparaat + pigmenten + alle accessoires. Er kan geen opleiding en garantie op de opleiding gegeven worden, indien er gewerkt wordt met een apparaat en/of pigmenten die niet door Cosmo MD gekend zijn.

 

Prijzen opleiding

 • Volledige module: 2500 EUR
 • Module apart Eyeliner of Lippen en Perfectioning: 995 EUR

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

Inschrijven kan via bovenstaande link.

 

Zit je met vragen, mail dan naar onderstaand mail adres met jouw vraag.

 

info@cosmo-md.be